seo optimering tips

SEO ændrer sig konstant, og du skal følge med

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://www.friforocd.dk/seo-aendrer-sig-konstant-og-du-skal-folge-med/
Twitter

SEO handler som bekendt om at styrke ens placering i søgemaskinerne, og i langt de fleste tilfælde på Google. Google har nemlig stort set monopol på dette marked, så det er altså til Google, at man skal optimere.

Google er dog i rivende udvikling med deres algoritmer, som hele tiden bliver finpudset, så de kan give brugerne de bedste sider og derigennem de bedste oplevelser. Du skal derfor følge med denne udvikling, hvis din side skal blive i toppen af Google.

Og det skal den helst, for de er på de første sider i Google, at langt det største omsætning kan vindes. Det er nemlig stort set kun de øverste placeringer, som de fleste klikker sig videre på. Det er ret sjældent, at der er nogle, som klikker sig videre til side 2 i Google indeks.

Mobilvenlige sider er det nye sort

Google har fundet ud af, at flere og flere bruger deres mobiler til at gå på nettet. Det er både når man skal shoppe, søge informationer og alt andet, som vi laver på nettet. Derfor skal siderne være optimeret til dette, hvorfor man i dag taler meget om seo optimering tips og mobilvenlige sider.

Når en side skal være mobilvenlig, så handler det om at den er letlæselig fra en mobiltelefon. Altså letlæselig på en enhed med en mindre skærm end computeren. Din hjemmeside skal derfor opsættes på en helt ny måde, når den skal have en topplacering på mobile søgninger.

Der findes flere temaer til WordPress, som automatisk kan hjælpe til gode mobilvenlige sider. Temaet er koden bag hjemmesiden, og med et såkaldt responsivt design, vil din side automatisk tilpasse sig til den ønskede enhed.

Du skal sørge for at have helt styr på dette, da flere og flere bruger mobiltelefonerne og det vil sikkert fortsætte i fremtiden. Google vil have glade brugere, og de sender derfor deres brugere hen til de sider, som er i stand til at give en god oplevelse til folk med mobiler på nettet.

Sikkerhed er også god SEO

Google vil også have deres brugere er på sikre sider, hvorfor de sikrer sider formentlig får en bonus er deres algoritmer. Der er flere ting man kan gøre, når ens side skal være sikker. Først og fremmest skal man have et såkaldt https certifikat, som er en mere sikker måde til sidens data.

Kigger du på forskellige siders url, så vil du derfor også se, at den seneste tid er kommet langt flere sider, som starter med https og ikke bare http. Det er altså både for at have en mere sikker side, men det er også i høj grad for at overholde Google anbefalinger.

Firmaerne ved nemlig godt, at der er penge i at overholde dette. Ser du på alle store firmaer, så vil du opdage de har https. Men selv mindre firmaer begynder i stigende grad at have denne ekstra sikkerhed.