traditionel vandvarmer

Hvad skal en god vandvarmer kunne?

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://www.friforocd.dk/hvad-skal-en-god-vandvarmer-kunne/
Twitter

Træt af brusebadet koldt, før du er færdig, eller forsøger at ransle varmt vand blandt flere familiemedlemmer hver morgen? Måske bør du overveje en tankeløs vandvarmer.

I stedet for at holde en begrænset mængde opvarmet vand oplagret, som en traditionel vandvarmer gør, opvarmer en tankeløs varmeapparatvand efter behov ved at køre koldt vand gennem et rør opvarmet med en elektrisk eller gasdrevet enhed.

For at afgøre, om et tankeløst varmeapparat er til dig, lad os se på nogle af fordele og ulemper ved installation af dette apparat.

Hvis du nyder lange brusere eller har mange familiemedlemmer brusebad på samme tid på dagen, giver en tankeløs vandvarmer en kontinuerlig strøm af varmt vand så længe det er nødvendigt, i stedet for at give kun et begrænset beløb. Dette er den største fordel ved et tankless system.

Mindre fodspor

Fordi de mangler den store tank, passer tankeløse varmeapparater bedre ind i mindre rum. Hvis du opbygger et nyt hjem og gerne vil spare plads, er en tankeløs varmeapparat ideel.

Se vores gode vandvarmer

Energibesparelser

En traditionel vandvarmer opvarmer vand i tanken til en bestemt temperatur og opbevarer den der, uanset om du har brug for det eller ej i øjeblikket. Det tager energi at opretholde vandet ved denne temperatur hele dagen. En tankeløs radiator kører kun, når du rent faktisk bruger den, hvilket sparer op til 50% af energien – som kan oversættes til lavere energiregninger.

Tankeløse vandvarmere er dyrere at købe og installere end traditionelle varmelegemer er. De sparer dig penge på energiregninger i løbet af året, så den ekstra omkostning kan genindvindes – men den oprindelige pris er højere.

Større familier har brug for større enheder

Mens et tankeløst varmeapparat virker efterspørgslen, er det ikke sandsynligt, at en lille enhed opretholder en stor efterspørgsel på én gang (for eksempel er det sværere at opvarme to brusere samtidigt). En større varmeenhed koster mere, men det er et must, hvis du har en stor familie eller andre høje vandbehov.

Se de forskellige vandvarmere vi har hos os

Forsinket forsinkelse af varmt vand

Denne ene giver mening med tankens on-demand-natur. Når du tænder varmt vand til en traditionel vandvarmer, er vandet allerede varmt – det skal bare løbe gennem røret for at nå dig. Med et tankløst varmeapparat skal vandet først bringes til den rette temperatur, og så løber det gennem rørene. Det er ikke en lang forsinkelse, men det tager mere end et par sekunder, før dette sker.