Fuglefoder i store mængder

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://www.friforocd.dk/fuglefoder-i-store-maengder/
Twitter

Store mængder fuglefoder

Hejsa alle i smukke mennesker.
Jeg har lige været ude og købe helt vild meget fuglefoder, grunden til at jeg har det er fordi jeg syntes det er synd for de fugle som skal flyve rundt ude i disse kolde dage, og det er svært for dem at finde føde til sig selv, derfor vil jeg gerne hjælpe dem med at få noget at spise, måden jeg gør det på er ved at jeg vil smide noget fuglefoder ud på min plæne til dem, så de kan få noget at spise.

Ikke nok med at jeg hjælper fuglene ved at kaste fuglefoder jordnødder ud, så er det også godt for mig, for jeg kan nemlig sidde inde i min stue og se når de kommer og spiser, og det er sådan noget jeg nyder, bare sidde med sin kaffe og se hvordan de kommer og spiser det fuglefoder som jeg har smidt ud til dem.

Jeg har købt store mængder af fuglefoder, netop fordi jeg regner med at der kommer mange fugle og spiser det, og der skal være til alle, så der ikke er nogle af de søde små fugle der kommer til at sulte, og det er noget jeg vil blive ved med, så der ikke kommer en dag hvor fuglene kommer og så er der ikke noget, det kommer ikke til at ske, for så er det fordi jeg har glemt at købe nyt fuglefoder, og det tror jeg ikke at jeg glemmer.

Fuglefoder