slik

Brachs Fiesta Malt slik Æg

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://www.friforocd.dk/brachs-fiesta-malt-slik-aeg/
Twitter

Først og fremmest er disse slik rundt som et ægformet slik. Der er en hård ydre skal, der indeholder den sprøde vaffel inden i. Den ydre skal, afhængig af farven, kan variere i mængden af ​​aroma og farver. De rosa har især en meget fed smag, mens de hvide er meget mildere. Selvom de ikke smager alt det andet, hvis du virkelig tager dig tid til at opleve smagen, vil du også mærke den lille forskel. Indersiden af ​​slik er hjemsted for først et lag chokolade, så et lag af hvad der kan betragtes som en stor whopper. Alle tre dele af sliket virker meget godt sammen, og jeg kan se, hvorfor de er så populære slik til ferien.

brach’s skumfidusser jagt. Er mere end kun et chokoladeæg formet slik. Der er også et sejt smagende slik. Hunt æg er et eksempel på et ikke-chokolade påske slik. Disse æg kommer i mange smagsformer såsom: appelsin, citron, lime, hindbær, vanille, jordbær og drue. Disse slik siges at have en sød ydre belægning og og et skumfidusagtigt center, men efter at have oplevet slikket, bliver jeg nødt til at sige at jeg er uenig.

Ydersiden af ​​slikket har en lignende konsistens som skittles. De kan trykkes, hvis du prøver virkelig hårdt. Indersiden siges at være skumfidus, har en meget tættere tekstur til Kinetic Sand. Slikket som helhed smager som det pulver, som nogen bruger til at dyppe deres baby flaske pop ind i. Alt i alt er dette ikke en af mine yndlingsslik, men du burde stadig prøve det, fordi hvem kan ikke lide at prøve noget nyt? Hvem ved, måske vil du elske det.

Kyllinger som slik

brystkyllinger og kaniner var de sidste slik typer, jeg spiste under denne smagstest. De er dybest set en variant af Circus Peanuts som jeg talte om tilbage i januar, under min mest kontroversielle slik blog. Cirkus Peanuts står højt på denne liste. Kyllinger og kaniner er i form af, du gættede det … kyllinger og kaniner, i modsætning til de klassiske jordnødder, der kommer i form af … en jordnød!

Disse sliktyper er også anset for at være skumfidusser, men denne er mere som kondenseret bomuld slik. Er det så svært at lave en skumfidus korrekt? Indersiden af ​​disse stykker slik har samme udseende som jagt æg, men de smager helt anderledes. Disse har en bitter smag, mens jagt æggene havde en alt for sød smag. Kyllinger og kaniner er med banan smag og er meget bløde. Så selv om jeg ikke er fan, skal jeg give virksomheden kredit for at skabe et slik i modsætning til andre.

Påske er en af ​​de bedste tidspunkter, hvor du kan fylde dig med slik. Siden ferien er en genfødselstid, må det måske også være tid til at prøve nye ting, måske noget slik, som du aldrig har spist før. Du kunne spise nogle malteæg, jagt æg og kyllinger og kaniner – alle gode valg, hvis du vil have en meget smagfuld oplevelse. Det bedste er, at du kan købe alle disse slik lige her på vores side.