Arbejde med dækreoler

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://www.friforocd.dk/arbejde-med-daekreoler/
Twitter

Arbejder med dækreoler

Det jeg gerne vil fortælle lidt om, er hvad jeg går og laver når jeg er på arbejde, og det er noget lidt specielt, men det kan også være meget kedeligt, for det eneste jeg laver når jeg er på arbejde, det er at jeg står og fylder dækreoler, i en container. Jeg fylder dækreoler, med dæk og fastgøre dem så de er klar til at blive transporteret, og mit job kan man sige er at jeg skal sørge for at det kommer frem til kunden i god stand.
Dækreoler er simpelthen så smarte fordi det, gør mit arbejde meget nemmere, og det gør at jeg tør stå inde for lasten, og ikke skal bekymre mig alt for meget for hvordan det ser ud når kunden åbner containeren, for de dækreoler holder det hele på plads, og det smarte er også at der kan være mange dæk på sådan en reol, og det er bare så heldigt, når jeg mange gange skal læsse over hundrede dæk ind i en container, det er meget vigtigt for mig at jeg gør et godt stykke arbejde, og det ved jeg at jeg gør, for det er som sagt et lidt kedeligt job, og det er ikke det sværeste at fylde dækreoler, men det er meget fysiks hårdt, også fordi det skal gå hurtigt så vi kan få dem sendt afsted, og det er ikke altid at man kan holde energien oppe, men det går.Dækreoler